High Wine Leiden

De leukste high wine locaties in Leiden

High Wine Leiden

Leiden is de stad van de ontdekkingen. Deze historische stad biedt een waaier aan uiteenlopende zaken. Men kan er mooie gebouwen bezichtigen, kunst en cultuur opsnuiven in het centrum, shoppen in ontelbare winkeltjes, genieten van culinaire hoogstandjes. Leiden is een stad voor elk-wat-wils.

De beste High Wine Leiden

Zoals kunstliefhebbers of historici genieten van deze prachtige stad, biedt Leiden ook culinair genot op gebied van eten en drinken voor de echte Bourgondiër. Het concept High wine past volledig in dit kader van enkele uren culinair genieten met lekkere wijn en bijpassende gerechtjes.

Het concept "High wine"

High wine is zoals high tea maar dan met aangepaste wijnen en hartige hapjes in plaats van thee en zoete gebakjes.Een paar uur genieten van een aantal glazen wijn met passende fingerfood of sidedishes. Elk gerechtje doet de wijn en vooral de smaak beter tot zijn recht komen. Het smakenpalet is zodanig op elkaar afgestemd dat er geen smaken overheersen of andere smaken teniet worden gedaan. Iedere bar of restaurant die zo'n arrangement aanbiedt vult deze met zijn eigen smaak of specialiteit.

Waar kan men genieten van een high wine Leiden?

Zoekt u een high wine arrangement in Leiden? Wenst u meer te leren over wijnen en passende gerechten? Wil u High Wine Leidengenieten van een lekker glas wijn met wat fingerfood?
Hieronder zijn de adressen waar ze high wine specialiteiten of arrangementen aanbieden rond het centrum van de stad Leiden.

High Wine Leiden bij De la Soul:
De la Soul ligt pal in het centrum van Leiden. Alle gerechten worden in kleine porties geserveerd en in plaats van te kiezen voor een gerecht, kiest men hier voor de smaken en ingrediënten waar men zin in heeft. Dit wordt dan prachtig samengebracht in een palet met aangepaste wijnen of andere dranken.
High Wine Leiden bij Het pakhuis
Het pakhuis ligt op 0,5 km van het centrum van Leiden. Dit restaurant biedt verschillende culinaire arrangementen aan zoals de high wine waar men kan genieten van twee glazen wijn per persoon geserveerd met verschillende, culinaire hapjes. Zij hebben in dit concept ook een borrel arrangement, high tea, high beer en verschillende lunchmenu’s waar men kan uit kiezen.
High Wine Leiden De Meelfabriek “zijlstroom”:
Deze culinaire oase ligt op ongeveer 3 km van het centrum van Leiden. Zij zijn specialist op het koken met kruiden, groenten, vlees uit de eigen omgeving. Tevens bieden zij diverse specialiteiten aan zoals een champagnemenu, high tea of een high tea de luxe met aangepaste hapjes.