De southwest coast path is het langste wandelpad van Engeland van wel 1014 kilometer lang. De gehele wandeling bestaat uit 8 secties en elke sectie duurt een week. Heeft u niet 8 weken de tijd om de hele wandeling te doen, dat maakt helemaal niet uit want u kunt gewoon een deel van de route lopen met de mooiste secties.

Het is een mooie wandeling door natuur en kleine haventjes en havenstadjes. Je kan het allemaal vinden op je rondreis door dit prachtige deel van Engeland. Als jij van natuur houd en van de zee is dit echt een wandeling voor jou en kun je dit echt niet missen. 

Voor deze wandeling moet je wel een beetje een wandelconditie hebben. Het heeft veel dalen en veel stukken waar het steil omhoog gaat waardoor de wandeling wel zwaar is. De overnachtingsmogelijkheden zijn zeer goed, veel hotelletjes of B&B’s. Wat u ook kunt doen is kamperen, alleen is dit niet overal mogelijk dit kunt u alleen doen op aangewezen plekken of op campings.

Dus ben jij een echte wandelaar met een goede conditie en hou je van de natuur dan kun je de south west coast path niet aan je voorbij laten gaan.

Met het vliegtuig naar Engeland?

De reis naar Engeland kunt u op meerdere manieren doen bijvoorbeeld met de trein, via de boot of met het vliegtuig. Als u met het vliegtuig gaat bestaat de kans dat deze vlucht vertraagd of wordt geannuleerd. Stel dit is het geval dat uw vlucht wordt geannuleerd of vertraagd is dan kunt u terecht bij aviclaim. Bij aviclaim worden er claims ingediend bij luchtvaartmaatschappijen.

Is uw vlucht geannuleerd dan heeft u misschien wel recht op een volledige terugbetaling van uw tickets. Bij aviclaim helpen wij u graag om te kijken of u recht heeft op een terugbetaling of op terugbetaling van de extra kosten die u heeft gemaakt tijdens de annulering en uw nieuwe vlucht.

Is uw vlucht meer dan 3 uur vertraagd dan heeft u recht op compensatie. Deze compensatie hangt volledig af van de afstand van de vlucht. Deze compensatie gaat van 250 euro tot aan 600 euro bij de langste vluchten.

Denkt u dat u recht heeft op een compensatie of terugbetaling bekijk de site en vul uw vluchtgegevens in en wij helpen u graag verder.