Stel je werkt voor een incassobureau en je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bedrijfsuitje samen met je collega’s, maar je hebt geen idee wat je moet doen. Dan is er zeker geen reden tot paniek, want er zijn talloze leuke bedrijfsuitjes waar je uit kunt kiezen. Dit artikel geeft je leuke opties die je samen met al je collega’s van je incassobureau kunt gaan doen. Lees dus snel verder!

Een high wine

Een high wine is een leuke manier om nieuwe wijnen te proberen. Dit is een van de populairste soorten bedrijfsuitjes omdat je je dan kunt ontspannen, socializen en genieten terwijl je nieuwe wijnen uitprobeert. Je kunt dit in groepen of individueel doen; sommige locaties bieden proeverijen aan, zodat je een idee krijgt van wat je lekker vindt voordat je met je groep naar binnen gaat. Wijn is ook goed voor je gezondheid. Het is aangetoond dat het de bloeddruk verlaagt en stressniveaus vermindert! Altijd handig als je een druk jaar wilt afsluiten met je collega’s.

Een puzzelrit

Als je bedrijfsuitje iets actievers mag zijn, dan is een puzzelrit misschien wel wat voor jou en je collega’s. Bij dit bedrijfsuitje ga je met z’n allen de stad in om op zoek te gaan naar aanwijzingen die jullie verder helpen bij het oplossen van de raadsels. Onderweg maak je foto’s, vragen mensen om hulp en doe je alles wat nodig is om als eerste bij het finishpunt te arriveren. Het is dus ook nog eens competitief, want iedereen wilt graag winnen. Een leuk bedrijfsuitje waarbij iedereen zich kan uitleven! Het mooiste is dat je dit kunt doen waar je maar wilt. Het vraagt wel wat extra voorbereiding van de organisatie. Mocht je wat extra budget hebben, dan kun je ook een puzzelrit laten organiseren.

Rondvaart door de stad

Een rondvaart door de stad is een perfect uitje wanneer je wilt genieten van het mooie weer én lekker wilt relaxen. Je kunt bijvoorbeeld een boot huren en samen met je collega’s de stad verkennen. Op deze manier kun je onderling bijkletsen en ondertussen genieten van het mooie uitzicht. Wil je iets meer actie? Dan kun je ook eens een waterski- of wakeboardclinic volgen!

Ouderwets uiteten

Uit eten met je bedrijf is natuurlijk altijd een goede optie. Bij ieder bedrijf zit er wel een goed restaurant in de buurt waar je gezellig uiteten kan. Samen genieten van een heerlijk diner. Je kunt het zo gek en duur maken als je zelf wilt. Kies je voor een doorsnee restaurant, of pak je uit en ga je culinair uiteten? Het leuke is dat je de hele tijd lekker met elkaar aan tafel zit en over van alles kunt praten. Zo kom je er ook nog eens achter wat je collega’s naast werk doen en leer je elkaar een stuk beter kennen. 

We hopen dat je dit artikel over de leukste bedrijfsuitjes met plezier hebt gelezen. Als je aanbevelingen hebt voor andere teambuilding activiteiten, dan zijn we meer dan benieuwd!