Organiseer jij binnenkort een feestje en wil je het milieu niet onnodig belasten? Denk dan eens aan het gebruik van kunststof servies en hardcups bedrukken. In dit artikel vertellen we je meer over deze duurzame alternatieven en waarom ze een goede keuze zijn voor jouw feestje.

Duurzaam en praktisch

Kunststof servies is een duurzaam alternatief voor wegwerp servies. Het gaat namelijk veel langer mee en kan na gebruik gewoon in de vaatwasser. Bovendien is kunststof servies lichtgewicht en daardoor makkelijk te vervoeren en op te bergen. Ook handig voor een picknick of barbecue in het park!

Daarnaast is kunststof servies ook nog eens erg praktisch in gebruik. Het is namelijk onbreekbaar, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over scherven op de grond. Ook zijn de meeste kunststof borden en bekers stapelbaar, wat ruimte bespaart bij het opbergen.

Kunststof servies is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor je het kunt afstemmen op de stijl van jouw feestje. Of je nu kiest voor felgekleurd servies voor een kinderfeestje of neutraal servies voor een chique diner, kunststof servies past bij elk feestje.

Feestelijk en milieuvriendelijk

Hardcups zijn herbruikbare plastic bekers die je kunt bedrukken met een persoonlijke boodschap of logo. Hierdoor zijn ze niet alleen feestelijk, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Door het hergebruik van de cups bespaar je namelijk veel afval en voorkom je dat er wegwerpplastic in het milieu belandt.

Bovendien zijn hardcups erg praktisch in gebruik. Omdat ze herbruikbaar zijn, hoef je niet telkens nieuwe bekers te kopen en te verzamelen. En omdat ze niet kunnen breken, zijn ze ook geschikt voor gebruik bij evenementen waar veel mensen samenkomen, zoals festivals.

Net als kunststof servies zijn hardcups verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Je kunt er ook voor kiezen om de cups te bedrukken met een persoonlijke boodschap of logo. Zo geef je jouw feestje een persoonlijke touch en maak je het extra feestelijk.

Geschikt voor elk feestje

Of je nu een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of festival organiseert, kunststof servies en hardcups bedrukken zijn geschikt voor elk feestje. Door het bedrukken van de cups geef je jouw feestje een persoonlijke touch en maak je het extra feestelijk. Bovendien zijn kunststof servies en hardcups verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor je ze kunt afstemmen op de stijl van jouw feestje.

Tips voor gebruik en schoonmaak

Om zo duurzaam mogelijk om te gaan met kunststof servies en hardcups bedrukken geven we je graag nog wat tips voor gebruik en schoonmaak. Spoel het servies en de cups bijvoorbeeld eerst even af voordat je ze in de vaatwasser zet. Zo voorkom je dat er etensresten achterblijven en het servies niet goed schoon wordt. Daarnaast kun je er voor kiezen om het servies en de cups niet in de droger te doen, maar gewoon aan de lucht te laten drogen.