De leukste high wine locaties in Arnhem

[insert_php]
include ‘listArnhem.php’;
[/insert_php]

High Wine Arnhem

Een aantal jaar geleden was met name de High Tea enorm populair, maar de High Wine Arnhem is in opkomst en dat is niet zo gek. Wil jij graag een High Wine plannen in Arnhem, maar weet je niet goed waar je dat kunt doen? Bij ons vind je binnen no time de beste High Wine in jouw stad. Hierboven vind je een overzicht van de beste High Wines in Arnhem, dus scroll snel daarheen.

Een High Wine Arnhem is áltijd een goed idee

Een High Wine is de hartige variant ten opzichte van de High Tea. Waar je bij een High Tea, naast de thee, met name zoete lekkernijen krijgt waaronder gebakjes, scones en cupcakes, krijg je bij een High Wine hele andere dingetjes. De naam zegt het al, bij een High Wine krijg je allereerst uiteraard wijn. Heel veel wijn, als jij dat wilt. Daarbij worden diverse rondes met hapjes geserveerd, waaronder lekkere prikkertjes, toastjes en luxe amuses, waarbij bij iedere ronde de wijn wordt aangepast op de hapjes. In principe dus allebei hetzelfde concept, alleen andere drankjes en hapjes. Ben jij op zoek naar een High Wine in Arnhem? Zoek dan niet langer, want wij hebben de beste locaties voor je op een rijtje gezet.

De High Wine hoofdstad van Gelderland

Om je bezoekje aan de hoofdstad van Gelderland, ofwel Arnhem, te vieren en helemaal af te maken, is een High Wine een fantastisch idee. De stad heeft naast veel mooie bezienswaardigheden, zoals Burgers’ Zoo en het Museum voor Moderne Kunst, ook een hele mooie binnenstad, prachtige parken en een mooi uitzicht over de Rijn. Daarnaast heeft het ook meerdere locaties waar je terecht kunt voor een smakelijke High Wine. De ene High Wine is uiteraard de andere niet. Waar je bij de ene locatie een stukje kaas of worst krijgt, krijg je bij de ander juist schalen met gevarieerde hapjes. Het is dus maar net waar jij naar op zoek bent. Waar je ook voor gaat, een High Wine is gegarandeerd een feestje. En dat feestje vier je natuurlijk niet alleen. Ga lekker samen met je familie, vrienden of collega’s. Succes gegarandeerd!

Voor welke High Wine in Arnhem ga jij?

Arnhem kent twee succesvolle, lekker High Wines en uiteraard hebben wij die voor je op een rijtje gezet. Allereerst High Wine ArnhemTrix, bij Trix mag je genieten van 3 verschillende wijnen, mousserend, wit en rood, met bijpassende gerechtjes, zowel warm als koud. De combinatie tussen de wijn en het hapje is echt een feestje in je mond. In overleg kan de wijnkaart of het menu uiteraard aangepast worden. Daarnaast heb je Roaming Chefs, waar je samen met een vinoloog de wijnen uit mag kiezen. Bij die wijnen worden passende hapjes geserveerd waar je van weg zult smelten.

Voor welke High Wine in Arnhem jij gaat is helemaal aan jou. Waar je ook voor kiest, jij en de rest van het gezelschap gaat gegarandeerd genieten van een onvergetelijke dag. Voor je het weet is de volgende High Wine ook alweer gepland!