Buiten is het koud en het waait hard. Dan is het heerlijk om in een warme en sfeervolle omgeving te gaan genieten van een High Wine! Uiteraard kan dit ook als de zon buiten schijnt. Een High Wine is geschikt voor elk moment in het jaar!

High Wine, de nieuwste trend van Bergen op Zoom

Een High Wine is een trend van de afgelopen jaren die steeds populairder wordt. Het lijkt veel op de welbekende High Tea, alleen worden er bij een High Wine diverse wijntjes geserveerd in plaats van thee. Bij een High Wine worden meestal zo’n drie a vier verschillende wijnen geserveerd. Vaak krijg je eerst een droge, witte wijn, daarna een rosé, daarna een rode wijn en als afsluiting een dessertwijn. Deze wijnen worden aan tafel geserveerd door de sommelier. Wijn is zijn passie en dat merk je direct! Hij vertelt je met veel passie over de wijnen. Bij elke wijn krijg je lekkere gerechtjes. Deze zijn uiteraard in ieder restaurant net even anders. De gerechtjes worden vers bereid. Vaak bestaan deze gerechtjes uit een soepje, daarna koud hapjes, vervolgens krijg je wat warme hapjes en als afsluiting krijg je een zoete belevenis. De gerechtjes passen goed bij de wijnen. Sommige restaurants houden rekening met de seizoenen. In elk seizoen serveren zij andere wijnen en gerechtjes. Zo kun je dus elk seizoen genieten van een nieuwe High Wine.

High Wine Locaties en tijden in Bergen op Zoom

Er zijn in Bergen op Zoom diverse locaties waar je kunt genieten van een High Wine. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij La Pucelle, Oase of de Stadsburger. Allemaal worden deze aangeraden door andere bezoekers! Dit zijn slechts een paar locaties er zijn nog veel meer locaties waar je kunt genieten van een heerlijk arrangement.
Bij de meeste locaties kun je gedurende de openingstijden van het restaurant een High Wine reserveren. Dit is echter niet bij alle locaties het geval. Er zijn ook locaties waar je geen High Wine kunt reserveren rond lunch- en dinertijd.

High Wine Bergen op Zoom als vrijgezellenfeest

Er zijn veel redenen waarom je kunt gaan genieten van een High Wine. Neem nou een familieuitje, daar is een High Wine natuurlijk de ideale activiteit voor. Voor de personen die geen wijn drinken, is het vaak ook mogelijk om er een High Beer van te maken.

Ook voor een vrijgezellendag is een High Wine een heerlijke invulling van de dag. Jullie kunnen dit bijvoorbeeld tussen twee activiteiten inplannen, maar het is ook geschikt als afsluiting. Een diner daarna is vaak niet meer nodig, omdat er veel hapjes gereserveerd worden. Ook zonder speciale gelegenheid kun je een High Wine in Bergen op Zoom boeken. Het is erg gezellig om met jouw vriendin, zus of moeder lekker bij te kletsen in een mooie omgeving met een heerlijk wijntje. Het is wel slim om vooraf te reserveren, dit om teleurstellingen te voorkomen. Het is namelijk niet overal mogelijk om zonder reservering aan te schuiven voor een High Wine.

Veel plezier met het uitzoeken van jullie High Wine in Bergen op Zoom!

high wine bergen op zoom