Bistro & Winebar

Bruut

Over Bruut

Al bij binnenkomst bij Bruut voel je het; dit is anders. De inrichting, de mensen die je begroeten, de open keuken. Hier word ik vanavond culinair verrast. Een grote glimlach verschijnt op je gezicht en zal er voorlopig niet meer weggaan. We nodigen je uit voor het begin van een culinaire reis of een heerlijke avond uit in ons restaurant in Enschede.

Bistro en Wijnbar Bruut is een uniek en vernieuwend restaurant in Enschede: genieten van klassieke gerechten in een BRUUT jasje in onze bistro, loungen in onze sfeervolle wijnbar op de eerste verdieping of vanaf het voorjaar genieten van een unieke setting op ons stadse dakterras met internationale allure. In de wijnbar kunnen gasten kennis maken met ruim 100 wijnen. Ook kun je in de wijnbar terecht voor een culinaire high wine of een lekkere borrel samen met je collega’s of vrienden. BRUUT heeft het allemaal en is daarmee een unieke hotspot in het centrum van Enschede voor jong en oud. Onze schitterende locatie is ook af te huren voor verschillende events zoals bruiloften, jubilea en andere partijen.

In onze bistro serveren we à la carte prachtige klassieke gerechten uit de Franse keuken. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke steak tartare of een tournedos met bordelaisesaus, maar dan net een tikkeltje brutaler! Onze chefs geven een eigen draai aan gerechten die wereldwijd erkenning hebben verworven, de beleving en het genot van de gast staan bij deze keuzes voorop.

Contactgegevens

Noorderhagen 42, 7511 EL Enschede, Nederland

Aanvullende informatie

High wine

€35
Drie gangen arrangement

Over high wine

Bij ieder gerechtje wordt een passend glas wijn geserveerd. Mocht je aanvullende wensen hebben dan maken we graag een passend arrangement voor je. We vragen je vriendelijk of je eventuele allergieën of wensen aan wilt geven bij het maken van de reservering.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

17:00-00:00

Woensdag

17:00-00:00

Donderdag

17:00-00:00

Vrijdag

17:00-00:00

Zaterdag

17:00-00:00

Zondag

Gesloten

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)