Ben jij van thee en ben jij een echte zoetekauw of hou je toch meer van een wijntje met een hartig hapje? Als het laatste het geval is, dan is een High Wine echt iets voor jou. Maar een High Wine doe je natuurlijk niet in je eentje. Het is een erg leuk idee om iemand een High Wine cadeaubon te geven, zodat jullie binnenkort samen kunnen genieten van deze overheerlijke High Wine.

Wat is een High Wine?

Een High Wine lijkt op een High Tea, alleen drink je dan wijn in plaats van thee en ook de hapjes zijn anders. Bij een High Tea krijg je voornamelijk zoete hapjes, maar bij een High Wine gaat het om hartige hapjes, zoals soep, kaas, worst en wat warme hapjes. Maar een zoete afsluiting zal zeker ook niet ontbreken. Tijdens de High Wine krijg je diverse verschillende wijnen geserveerd. Vaak wordt er begonnen met een droge, witte wijn, daaropvolgend krijg je een rosé, daarna een rode wijn en als afsluiter een dessertwijn. Bij elke wijn krijg je een bijpassend, huisgemaakt gerechtje geserveerd. Alles bij elkaar is het best veel, je kunt het vergelijken met een complete maaltijd. Je moet dus wel wat trek hebben als je naar de High Wine gaat en niet net pas gegeten hebben.

Waar kun je een High Wine bon kopen?

De High Wine bon is op verschillende plaatsen te koop. De High Wine is erg in opkomst, het is echt een nieuwe trend. In steeds meer plaatsen in Nederland wordt een High Wine aangeboden. Op de plaatsen waar je deze kunt boeken, kan je meestal ook een High Wine bon kopen. Kies op onze website de stad waar je de High Wine bon wilt kopen en kies voor een van de leukste locaties van die stad. De meeste locaties bieden namelijk een high wine cadeaubon aan.

High Wine bon geschikt voor welke gelegenheden?

Als er iemand jarig is, wordt er vaak een luchtje of bloemetje gegeven. Eigenlijk is dit best wel afgezaagd, want vaak krijgt de jarige jop deze cadeaus van meerdere personen. Als de jarige jop van wijn houdt, kan je haar natuurlijk ook een lekkere fles wijn geven, maar ook dit is vaak niet erg origineel. Een High Wine is dan een mooie variant. Een mooie bijkomstigheid is dan ook nog dat jullie dit samen kunnen doen. Als jullie de high wine cadeaubon inwisselen, genieten jullie samen van een heerlijke middag of avond vol gezelligheid en natuurlijk zullen de verschillende wijnen en hapjes ook niet ontbreken. Bij sommige restaurants is het zelfs mogelijk om de lekkerste wijn na afloop van de High Wine te kopen, zodat jullie thuis nog verder kunnen genieten van de lekkerste wijn.

Ook is dit een origineel cadeau om aan een bruidspaar te geven. Het is dan leuk om een High Wine met bijvoorbeeld High wine cadeaubonde meiden van het vrijgezellenfeest te geven, zodat jullie na de bruiloft nog een keer bij elkaar kunnen komen. Als de mannen dan een High Beer aan de bruidegom geven, dan kunnen zij dat op hetzelfde moment boeken. Jullie kunnen dan met de mannen en vrouwen samen nagenieten van de onvergetelijke bruiloft en natuurlijk napraten over de vrijgezellenfeesten. Er zijn nog veel meer redenen waarom je een High Wine Cadeaubon kunt geven. Dit kan je bijvoorbeeld doen als iemand een jubileum viert op het werk of als oma vaak oppast, dan kan je haar op deze manier bedanken voor alle uren oppassen. Je kunt dan samen met oma een leuk uitje doen. Jullie zullen het vast en zeker erg gezellig hebben. Er zijn dus 1001 redenen te bedenken waarom je een High Wine cadeaubon aan iemand kan geven. Wat de reden ook is, veel plezier! Geniet van de High Wine!