Een High Wine is een heerlijke manier om in een warme en sfeervolle omgeving te genieten van echte lekkere wijntjes, goede hapjes en leuk gezelschap! Of het nou zomer of winter is, een high wine is altijd een aanrader!

High Wine, de nieuwste trend van Doetinchem

Een High Wine is al enkele jaren een populaire trend. Iedereen kent de welbekende high tea, maar bij de high wine worden de thee kopjes ingewisseld voor wijnglazen. Bij een High Wine kun je meestal rekenen op drie a vier lekkere wijntjes. Je start met een witte wijn, daarna een glas rosé en tot slot een rode wijn en soms nog een dessert wijn. Daarbij worden heerlijke hapjes gereserveerd. Zowel koude als warme hapjes. Ieder restaurant zal daarbij haar eigen kaart hanteren. Je kunt er sowieso van uit gaan dat de gerechtjes goed passen bij de wijnen. Sommige restaurants houden rekening met de seizoenen. In elk seizoen serveren zij andere wijnen en gerechtjes. Zo kun je dus elk seizoen genieten van een nieuwe High Wine.

High Wine Locaties en tijden in Doetinchem

Er zijn in Doetinchem diverse locaties waar je kunt genieten van een High Wine. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Ijsselkade, Doetinchems meisje of Beachclub Stroomhoek. Dit zijn slechts een paar locaties er zijn nog veel meer locaties waar je kunt genieten van een heerlijke high wine.
Bij de meeste locaties kun je gedurende de openingstijden van het restaurant een High Wine reserveren. Dit is echter niet bij alle locaties het geval. Er zijn ook locaties waar je geen High Wine kunt reserveren rond lunch- en dinertijd, omdat ze dan te druk zijn met het serveren van lunches en diners.

High Wine Doetinchem als familieuitje

Er zijn veel redenen waarom je kunt gaan genieten van een High Wine. Bijvoorbeeld tijdens een familieuitje of een vrijgezellenfeest! Gezellig bijkletsen met familie of vrienden, terwijl je een paar heerlijke wijntjes drinkt en lekkere hapjes eet. Dat klinkt als de perfecte invulling van een gezellige dag! Bij een high wine worden vaak genoeg hapjes geserveerd, waardoor een diner daarna niet meer nodig is.

Houdt iemand niet van wijn, dan wordt er ook vaak een High Beer gereserveerd. Dat geldt niet voor alle restaurants, maar is het vragen waard. Bij een high beer geniet je van meerdere speciaal biertjes.

Natuurlijk hoef je geen speciale reden te hebben om een high wine te boeken. Gewoon een gezellige middag met je moeder, zus of vriendin kan natuurlijk ook! Het is wel slim om vooraf te reserveren, dit om teleurstellingen te voorkomen. Het is namelijk niet overal mogelijk om zonder reservering aan te schuiven voor een High Wine.

Veel plezier met het uitzoeken van jullie High Wine in Doetinchem!

high wine doetinchem