High wine in Groningen

Binnenkort een dagje winkelen in Groningen? Of een weekendje genieten van Groningen en zijn martinitoren? Dan kan een high wine Groningen niet ontbreken op het programma. 

4.3/5

Wil jij hier staan met jouw restaurant?

4.1/5

Wil jij je high wine promoten? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

High Wine Groningen

Inmiddels is high tea niet meer weg te denken als arrangement voor een dagje uit. Hierbij drink je verschillende soorten thee met daarbij rijk gevulde etagères met de heerlijkste broodjes en zoete taartjes zoals scones en andere lekkernijen. De hartige variant van high tea wordt vaak gezien als high wine. Bij High wine krijg je in veel gevallen verschillende wijnen aangeboden met daarbij de heerlijkste hartige borrelhapjes. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan olijven, kazen of andere borrelhapjes. Met andere woorden een high wine is een soort kleine wijnproeverij met heerlijke borrelhapjes, zoals geitenkaas, franse kazen, maar ook kleine pastagerechten behoren tot de mogelijkheden. De hapjes en de wijnen die geserveerd worden zijn afhankelijk van de eetgelegenheid jij dit arrangement afneemt. Bij de keuze van de wijnen wordt door de eetgelegenheid ook altijd rekening gehouden met de hapjes. Op deze manier versterken wijn en hapje elkaar voor een heerlijke smaaksensatie.

Er gaat niets boven Groningen!

Een veel gehoorde uitspraak is dat er niets boven Groningen gaat! Heerlijk genieten onder de martinitoren van een heerlijk glas wijn met heerlijke hapjes. Op deze manier kan je vanaf het terras genieten van de mensen die langs de terrassen lopen. Elke week zijn er markten op de verschillende marktpleinen in Groningen bijvoorbeeld op de vismarkt. Heerlijk genieten van de lekkerste producten en kijken bij de verschillende winkeltjes op zoek naar de nieuwste trends en ideeën. Het leuke aan Groningen is dat de stad goed beloopbaar is. De winkels zijn snel en goed te belopen wat zorgt voor een leuke dag uit!

De leukste high wine locaties in Groningen

In het mooie Groningen zijn er verschillende locaties waar een high wine arrangement kan worden gereserveerd. Heerlijk is het om na een dagje winkelen een Groningse high wine te bestellen. Bij Grand Café Palacio in Groningen hebben ze de high tea de deur maar eens uit gedaan. Hier kun je bij een high wine genieten van wijn op top niveau. Je krijgt vier mooie glazen wijn met de heerlijkste hapjes die goed passen bij de gekozen hapjes. In geval van een high wine moet je niet denken dat je een uitgebreid diner krijgt, maar wel even een hapje en een drankje na een lange dag winkelen. De beloning voor al dat ploeteren door de winkelstraten. Heb jij al zin in zo’n heerlijk glas met lekker hapjes? Veel plezier met je High Wine Groningen.