High Wine Leiden

Leiden is de stad van de ontdekkingen. Deze historische stad biedt een waaier aan uiteenlopende zaken. Men kan er mooie gebouwen bezichtigen, kunst en cultuur opsnuiven in het centrum, shoppen in ontelbare winkeltjes, genieten van culinaire hoogstandjes. Leiden is een stad voor elk-wat-wils.

grand cafe van buuren 2

Van Buuren

3.9/5

Van Buuren is een grand café op een steenworp afstand van het station Leiden centraal.

Pakhuis Leiden

4.1/5

In het monumentale pand aan de Doelensteeg in het centrum van Leiden vind je Grand Café Pakhuis. Hier kun je heerlijk lunchen, borrelen en dineren in een ongedwongen sfeer.

High wine Roos Leiden

Roos

4.4/5

Bij Roos kan je de hele dag door ontbijten, lunchen of iets daartussenin. Yoghurt, huisgemaakte granola, vers fruit, biologische eitjes, goedgevulde broodjes, net-uit-de-oven-zoetigheden.​

Aan de Rijn

Aan de Rijn

4.2/5

Voor zowel lunch, borrel als diner bent u bij Aan de Rijn aan het juiste adres. Kom genieten in ons gezellige restaurant of op het heerlijke terras aan de Nieuwe Rijn in Leiden. Wij serveren allerlei kleinere gerechtjes zodat je van alles wat kunt proeven.​

Wil jij hier staan met jouw restaurant?

5/5

Wil jij je high wine promoten? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Wil jij hier staan met jouw restaurant?

5/5

Wil jij je high wine promoten? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

De beste High Wine Leiden

Zoals kunstliefhebbers of historici genieten van deze prachtige stad, biedt Leiden ook culinair genot op gebied van eten en drinken voor de echte Bourgondiër. Het concept High wine past volledig in dit kader van enkele uren culinair genieten met lekkere wijn en bijpassende gerechtjes.

Het concept "High wine"

High wine is zoals high tea maar dan met aangepaste wijnen en hartige hapjes in plaats van thee en zoete gebakjes.Een paar uur genieten van een aantal glazen wijn met passende fingerfood of sidedishes. Elk gerechtje doet de wijn en vooral de smaak beter tot zijn recht komen. Het smakenpalet is zodanig op elkaar afgestemd dat er geen smaken overheersen of andere smaken teniet worden gedaan. Iedere bar of restaurant die zo’n arrangement aanbiedt vult deze met zijn eigen smaak of specialiteit.

Waar kan men genieten van een high wine Leiden?

Zoekt u een high wine arrangement in Leiden? Wenst u meer te leren over wijnen en passende gerechten? Wil u Zoekt u een high wine arrangement in Leiden? Wenst u meer te leren over wijnen en passende gerechten? Wil u High Wine Leidengenieten van een lekker glas wijn met wat fingerfood?
Hierboven zijn de adressen waar ze high wine specialiteiten of arrangementen aanbieden rond het centrum van de stad Leiden.