High Wine Leiden

Leiden is de stad van de ontdekkingen. Deze historische stad biedt een waaier aan uiteenlopende zaken. Men kan er mooie gebouwen bezichtigen, kunst en cultuur opsnuiven in het centrum, shoppen in ontelbare winkeltjes, genieten van culinaire hoogstandjes. Leiden is een stad voor elk-wat-wils.

3.9/5

De beste High Wine Leiden

Zoals kunstliefhebbers of historici genieten van deze prachtige stad, biedt Leiden ook culinair genot op gebied van eten en drinken voor de echte Bourgondiër. Het concept High wine past volledig in dit kader van enkele uren culinair genieten met lekkere wijn en bijpassende gerechtjes.

Het concept "High wine"

High wine is zoals high tea maar dan met aangepaste wijnen en hartige hapjes in plaats van thee en zoete gebakjes.Een paar uur genieten van een aantal glazen wijn met passende fingerfood of sidedishes. Elk gerechtje doet de wijn en vooral de smaak beter tot zijn recht komen. Het smakenpalet is zodanig op elkaar afgestemd dat er geen smaken overheersen of andere smaken teniet worden gedaan. Iedere bar of restaurant die zo’n arrangement aanbiedt vult deze met zijn eigen smaak of specialiteit.

Waar kan men genieten van een high wine Leiden?

Zoekt u een high wine arrangement in Leiden? Wenst u meer te leren over wijnen en passende gerechten? Wil u Zoekt u een high wine arrangement in Leiden? Wenst u meer te leren over wijnen en passende gerechten? Wil u High Wine Leidengenieten van een lekker glas wijn met wat fingerfood?
Hierboven zijn de adressen waar ze high wine specialiteiten of arrangementen aanbieden rond het centrum van de stad Leiden.