Brasserie

MANNA

Over Brasserie MANNA

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat is er leven in de Brasserie. Vijf dagen in de week ben je welkom voor ontbijt, lunch, high tea, borrel en diner.

De Brasserie is ongedwongen, vertrouwd en altijd goed. Loop binnen, vind je plek aan tafel, bij de haard, of toch op het terras. Waar heb je zin in? Koffie met iets lekkers, een snelle of een zakelijke lunch? Is het tijd voor een borrel aan de bar, wil je al aan tafel? De Brasserie ligt aan je voeten. Voel je thuis, voel je welkom.

Je kunt echt lekker lunchen en uit eten bij Brasserie MANNA. Relaxt met je gezin, vrienden, familie of gewoon met elkaar. Op de kaart vind je de lievelingen uit de klassieke brasseriekeuken. Expect the expected! Geen verrassingen daar, al was je misschien vergeten hoe goed deze gerechten zijn. Je proeft en ziet het vakmanschap, het oog voor detail en de liefde voor lokale producten. De herontdekking van het pure culinaire vak; dat is Brasserie MANNA.

Contactgegevens

Oranjesingel 2C, 6511 NS Nijmegen, Nederland

Aanvullende informatie

High wine

€29,50
High time for high wine! Heerlijke wijnen met heerlijke hapjes – een ideale middag of avond met al je besties!

Brasserie MANNA’S high wine

High time for high wine! Heerlijke wijnen met heerlijke hapjes – een ideale middag of avond met al je besties! Brasserie MANNA is de stijlvolste en gezelligste plek om volop te genieten van een uitgebreide High Wine. Vier bijzondere wijnen, met steeds de lekkerste bijpassende hapjes uit onze pincho en tapasbar.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

15:00-19:00

Donderdag

15:00-19:00

Vrijdag

15:00-19:00

Zaterdag

15:00-19:00

Zondag

15:00-19:00

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)