Wijnbar

Wijn bij Arentz

Over WIJN BIJ ARENTZ

Ontdek de unieke High Wine-ervaring bij Wijn bij Arentz, waar we je verwelkomen voor een smaakvolle en ontspannen middag. Laat de drukte van het dagelijks leven achter je en geniet van een heerlijke lunch of uitgebreide borrel met vrienden en familie, of vier gewoon het leven met ons!

Vergeet niet om jouw plekje te reserveren! Stuur ons een e-mail naar info@wijnbijarentz.nl, gebruik ons contactformulier op de website of stuur ons een DM via Instagram om jouw tafel te reserveren. De High Wine begint om 14.00 uur op zaterdag en zondag. Laat ons weten of je dieetwensen of allergieën hebt en vergeet niet om jouw telefoonnummer achter te laten. We kunnen niet wachten om jou te ontvangen bij Wijn bij Arentz!

Contactgegevens

Hertogstraat 86, 6511 SE Nijmegen, Nederland

Aanvullende informatie

High wine

€32,50
Onze High Wine omvat een feestelijk glas bubbels en een smakelijk hapje om mee te proosten, gevolgd door een rijkelijk gevulde plank met hartige crostini's met vis, vleeswaren en kazen. Natuurlijk hebben we ook vegetarische opties beschikbaar. Bij al dit lekkers kun je kiezen uit een witte of een rode wijn. Om het feest compleet te maken, eindigen we met een ronde zoete lekkernijen van chocolade van Belga en kleine taartjes van Moes, inclusief een glas dessertwijn.

Lazy Weekend High Wine

€32,50
Onze Lazy Weekend High Wine is beschikbaar voor groepen van 2 tot 10 personen en kost 32,50 euro per persoon. Vertel ons gerust over jouw dieetwensen of allergieën, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Ons menu is afhankelijk van de beschikbaarheid van seizoensgebonden producten en kan daarom variëren.

Openingstijden

Maandag

Vanaf 16:00

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Vanaf 16:00

Donderdag

Vanaf 16:00

Vrijdag

Vanaf 16:00

Zaterdag

Vanaf 14:00

Zondag

Vanaf 14:00

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)