Wijnbar

Paskamer

Over Paskamer

Bij Wijnbar Paskamer werken we met veel bijzondere wijnen die per glas te bestellen zijn en een uitgebreide selectie van mooie deelbare gerechtjes. Paskamer dankt haar naam aan het feit dat wij onze gasten graag adviseren welke wijn zij goed bij welk gerechtje kunnen drinken, maar zeker ook andersom. Maatwerk dus!

We gaan graag de uitdaging aan om steeds weer mooie combinaties te vinden tussen de wijn en het eten. Wij dagen onze gasten uit om ons te vertellen in welke smaken ze zin hebben zodat wij een passend voorstel kunnen doen in wijn en spijs.

Als je meer over wijn wilt leren ben je bij Paskamer ook aan het juiste adres. Op deze site zie je een aantal formats voor wijnproeverijen die je bij ons kunt reserveren. Daarnaast is er ook altijd de maatwerk optie; vertel ons vooral wat je in gedachten hebt en dan kunnen wij daar zeker een passend voorstel voor uitwerken.

Contactgegevens

Lutmastraat 132, de Pijp Amsterdam, Nederland

Aanvullende informatie

High wine

Wijnbar Paskamer is de perfecte plek voor jouw high wine ervaring. We hebben hiervoor een selectie gemaakt van onze mooiste wijn-spijscombinaties. We serveren naar keuze drie of vier glazen wijn die begeleid worden door een aantal passende deelbare gerechtjes.

Over high wine

Picpoul de Pinet, Languedoc: Gemarineerde zalm met zwart sesam en mierikswortel, Huisgemaakte bitterbal van bakkeljauw. Vincenzo Bossotti ‘Rifletti’ rose, Piemonte: Burrata met rode biet en sherrydressing. Mingua Syrah/Grenache/Moristel, Somontano: Geroosterd rundvlees met chimichurri, Melanzane alla parmigiana Late harvest furmint, Tokaj: Colosso blauwe kaas. Uiteraard houden we graag rekening met eventuele allergieën en dieetwensen. Geeft u deze alstublieft aan bij de reservering.

Drie gangen high wine

€32,50

Vier gangen high wine

€42,50

Overig

Uiteraard houden we graag rekening met eventuele allergieën en dieetwensen. Geeft u deze alstublieft aan bij de reservering.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

16:00-00:00

Woensdag

16:00-00:00

Donderdag

16:00-00:00

Vrijdag

16:00-00:00

Zaterdag

15:00-00:00

Zondag

15:00-00:00

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

Remise47

8.9

Amsterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)