High Wine in Zwolle

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van een High Tea. Dit is iets wat de afgelopen jaren erg populair geworden is. In nagenoeg elke stad kan je wel een High Tea reserveren. Er is nu iets nieuws in opkomst in Zwolle: een High Wine. Dit begint steeds populairder te worden en is in steeds meer steden te reserveren.

Brasserie De Hofvlietvilla

4.2/5

Stijlvol genieten van een stukje ‘historisch’ Zwolle met een mooie terrastuin aan het water en een prachtig uitzicht over de stadsgracht!

High wine De Agnietenberg Zwolle

De Agnietenberg

4.3/5

Het mooi gelegen terras kijkt uit over het gazon en de prachtige tuinen van De Agnietenberg. In de avonduren, wanneer het nog wel eens kil kan zijn, zorgen de heaters toch voor een aangename temperatuur, waardoor de avond zwoel kan eindigen.

wijnbar oak

Wijnbar OAK

4.8/5

In het centrum van Zwolle, in een volledig gerestyled pand, vind je OAK Wine en Foodbar; de letterlijke vertaling van het Engelse woord eik, een houtsoort dat wordt gebruikt bij het rijpen van wijn. En laat dít nu precies zijn waar het bij ons om draait: WIJN!

Het multifunctionele café in Zwolle

STADSCAFÉ BLIJ

4/5

Het café in na een dagje winkelen in Zwolle? Of op zoek naar een avondje gezelligheid? Dat is bij ons geen probleem! Ons café bevindt zich in het centrum van Zwolle en is daarmee het stralende middelpunt. Van een kleine borrel tot een feestje diep in de nacht; bij ons café in Zwolle zijn de mogelijkheiden eindeloos.

Wil jij hier staan met jouw restaurant?

5/5

Wil jij je high wine promoten? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Wil jij hier staan met jouw restaurant?

5/5

Wil jij je high wine promoten? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

High Wine in Zwolle, wat is het?

Een High Wine in Zwolle lijkt veel op een High Tea. Het is allebei drinken met wat lekkere hapjes. Een High Wine is minder zoet. Bij een High Wine in Zwolle krijg je op de meeste locaties vier verschillende wijnen gepresenteerd. Bij elke wijn krijg je een bijpassend gerechtje. De gerechtjes worden bepaald door de kok van het restaurant. Je kunt deze dus niet zelf kiezen. Als je een allergie hebt of iets anders waar ze rekening mee moeten houden, is het verstandig om dit bij de reservering door te geven. Uiteraard wordt hier dan zo goed mogelijk rekening mee gehouden. Een voorbeeld van de wijnen en hapjes kunnen zijn:

  • Droge, witte wijn met een soepje;
  • Rosé met stukjes kaas en worst;
  • Rode wijn met daarbij wat warme gerechtjes;
  • Dessertwijn met daarbij een zoete lekkernij.

Je kunt het dus eigenlijk zien als een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Na afloop van de High Wine in Zwolle zal je voldaan zijn en dus geen trek meer hebben. Het is dus niet verstandig om dit direct na je lunch of diner te plannen, want dan kan je alle gerechtjes niet op en dat zou uiteraard zonde zijn.

Waar zijn de High Wine locaties in Zwolle?

Een High Wine in Zwolle kun je op steeds meer locaties reserveren. In Zwolle kan je dit onder andere doen bij “De Vier jaargetijden”, “Bij hartje Zwolle” en “De Hofvlietvilla”. Dit zijn slechts een paar locaties. Er zijn nog veel meer locaties waar dit mogelijk is. Het is wel belangrijk om vooraf te reserveren. Op deze manier ben je zeker van een plaatsje en heeft de locatie ook alle benodigde producten in huis. Het zou zonde zijn als je spontaan ergens naar toe gaat en dan te horen krijgt dat je niet aan kan schuiven voor de High Wine in Zwolle waar je je zo ontzettend op verheugd had. Dus om teleurstellingen voor iedereen te voorkomen is het verstandig om vooraf te reserveren.

Geschikte momenten voor een High Wine in Zwolle

Je kunt natuurlijk allerlei momenten bedenken waarvoor een High Wine erg geschikt is. Vaak wordt dit geboekt voor een vrijgezellenfeest. Een vrijgezellenfeest duurt vaak een hele dag en bestaat uit meerdere activiteiten. Vaak zit er wel een actieve activiteit bij. De High Wine is dan een gezellig rustmoment op die dag. Je kunt de High Wine in Zwolle ook boeken in plaats van een diner. Door de wijntjes en hapjes hebben jullie dan een goede bodem gelegd om een avondje te gaan stappen als afsluiting van de vrijgezellendag. Ook is het erg leuk om iemand die jarig is of een jubileum viert te verrassen met een High Wine in Zwolle. Maar uiteraard is het niet noodzakelijk om echt een echte reden te hebben. Je kunt dit ook gewoon reserveren om een keer bij te kletsen met vriendinnen of familie. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij een van jullie thuis af te spreken om bij te kletsen. Maar op een gezellig locatie waar de muziek op de achtergrond aanstaat, waar het heerlijk warm is en je de openhaard hoort knisperen, is het uiteraard extra gezellig. Je hoeft dan ook niets zelf te verzorgen. De wijntjes worden aan tafel ingeschonken en de hapjes worden bij jullie aan tafel geserveerd. Jullie hoeven dus alleen maar te genieten van elkaars gezelschap en al het lekkers! Dus genoeg redenen waarom je een High Wine in Zwolle kunt reserveren. Veel plezier met het uitzoeken van de locatie en geniet van al het lekkers wat geserveerd wordt!