High Wine Almere

Buiten is het koud en het waait hard. Dan is het heerlijk om in een warme en sfeervolle omgeving te gaan genieten van een High Wine! Uiteraard kan dit ook als de zon buiten schijnt. Een High Wine is geschikt voor elk moment in het jaar!

4.6/5

High Wine, de nieuwste trend van Almere

Een High Wine is een nieuwe trend. Dit wordt steeds populairder. Het lijkt veel op de welbekende High Tea, alleen worden er bij een High Wine diverse wijntjes geserveerd in plaats van thee. Bij een High Wine worden meestal ongeveer vier verschillende wijnen geserveerd. Vaak krijg je eerst een droge, witte wijn, daarna een rosé, daarna een rode wijn en als afsluiting een dessertwijn. Deze wijnen worden aan tafel geserveerd door de sommelier. Wijn is zijn passie en dat merk je goed, hij zal met veel passie vertellen over onder andere de herkomst van de wijn. Bij elke wijn krijg je bijpassende gerechtjes. Deze gerechtjes worden dagelijks vers bereid. Vaak bestaan deze gerechtjes uit een soepje, daarna wat koud hapjes, zoals kaas en worst, vervolgens krijg je wat warme hapjes en als afsluiting krijg je een zoete belevenis. Deze gerechtjes passen dus echt bij de wijnen. Sommige restaurants houden rekening met de seizoenen. In elk seizoen serveren zij andere wijnen en gerechtjes. Zo kun je dus elk seizoen genieten van een nieuwe High Wine.

High Wine Locaties en tijden in Almere

Er zijn in Almere diverse locaties waar je kunt genieten van een High Wine. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Finn restaurant, Hotel Almere en Zuiderzoet. Dit zijn slechts een paar locaties er zijn nog veel meer locaties waar je kunt genieten van dit heerlijke arrangement.
Bij de meeste locaties kun je gedurende de openingstijden van het restaurant een High Wine reserveren. Dit is echter niet bij alle locaties het geval. Er zijn ook locaties waar je geen High Wine kunt reserveren rond lunch- en dinertijd, omdat ze dan te druk zijn met het serveren van lunches en diners. Ze kunnen dan niet de gewenste kwaliteit van de High Wine leveren, daarom hebben zij er voor gekozen om op de drukste momenten van de dag geen High Wine te serveren.

Naast de beroemde en drukke kaasmarkt kan je je onderdompelen in kunst en cultuur in het oude Alkmaar bij het Stedelijk Museum Alkmaar. Heb je nog niet genoeg van kaas en high wines? laat je dan verrassen in het Hollands Kaasmuseum of strijk neer op een van de vele gezellige terrasjes die in Alkmaar te vinden zijn. Ook voor de winkelliefhebber heeft Alkmaar veel te bieden. Naast de grote winkelketens zijn er in de “oude stad” de kleinere boetiekjes te vinden, waar je de leukste schatten op het gebied van mode, interieur en lifestyle kan vinden.

High Wine Almere als familieuitje

Er zijn veel redenen waarom je kunt gaan genieten van een High Wine. Neem nou een familieuitje, daar is een High Wine natuurlijk de ideale activiteit voor. Voor de mannen die geen wijn drinken, is het vaak ook mogelijk om er een High Beer van te maken. Zo kunnen jullie dus, terwijl jullie gezellig bij kletsen, genieten van overheerlijk wijn of bier met bijpassende hapjes. Ook voor een vrijgezellendag is dit een geweldige activiteit. Jullie kunnen dit tussen twee activiteiten inplannen, maar het is ook geschikt als afsluiting. Vaak wordt er afgesloten met een diner. Door de vele hapjes kun je een High Wine in Almere ook zien als een soort van diner. Na afloop zal je echt geen honger meer hebben. Ook zonder special gelegenheid kun je een High Wine in Almere boeken. Het is erg gezellig om met jouw vriendin, zus of moeder lekker bij te kletsen in een mooie omgeving met een heerlijk wijntje. Het is wel slim om vooraf te reserveren, dit om teleurstellingen te voorkomen. Het is namelijk niet overal mogelijk om zonder reservering aan te schuiven voor een High Wine.

Veel plezier met het uitzoeken van jullie High Wine in Almere en veel plezier. Genieten!