De leukste high wine locaties in Delft

[insert_php]
include ‘listDelft.php’;
[/insert_php]

High wine in Prinsenstad Delft

Na een dag heerlijk winkelen in het mooie Delft is er niets leuker om samen met je vriendinnen neer te strijken op een van de mooie terrassen die Delft rijk is. Naas teen heerlijke drankje ook genieten van de lekkerste hapjes? Dan is wellicht een high wine arrangement in Delft een idee. Op een gezellige plek krijg je in studentenstad Delft de heerlijkste wijnen en creatiefste hapjes voorgeschoteld. In plaats van een high tea is het deze keer tijd om de flessen wijn open te trekken en te genieten van de heerlijkste wijnen.

High tea of high wine in Delft?

Afgeleid van het Engelse concept High tea bestaat er tegenwoordig ook de mogelijkheid om een high wine in Delft te boeken. Waarbij je in het geval van een high tea vaak verschillende theesoorten kunt proeven en scones, sandwiches en andere zoete lekkernijen kunt proberen geniet je in het geval van een high wine arrangement juist van de hartige variant. Bij een high wine in Delft geniet je van meerdere wijnsoorten afgestemd met heerlijke hapjes en versnaperingen. Alles afgestemd op jullie eigen wensen. De wijnen worden altijd zorgvuldig uitgekozen in combinatie met de hapjes, waardoor beiden elkaar extra versterken. Bepaalde samen worden door de combinatie juist intenser en zijn in veel gevallen verrassend. De horecaondernemer vertelt je dit bij het uitserveren van de verschillende wijnen en hapjes.

Prinsenstad Delft, de stad voor een prinsheerlijk wijntje

De bijnaam van Delft is de prinsenstad. Dit merk je aan de historische binnenstad. Willem van Oranje is in Delft vermoord en nog steeds heeft Delft een sterke relatie met het Nederlandse koningshuis. In Delft kun je nog echt genieten van de kleine winkeltjes gecombineerd met de grotere winkelketens die Nederland rijk is. Maar ook Delfs blauw komt oorspronkelijk uit Delft. Nog steeds kun je twee kleine aardewerkateliers bezoeken als je een bezoek brengt aan Delft. Ook kent Delft nog enkele hofjes waar een bezoek aan gebracht kan worden. Een dagje Delft betekent een dagje veel zien en genieten van het authentieke en historische van deze mooie stad. Bovendien heeft Delft als studentenstad vele horecagelegenheden waar een high wine kan worden geproefd.

High wine in Delft, zeker doen!

Ben jij ook zo enthousiast geworden van het concept high wine? Neem dan een kijkje bij de leukste horecazaken vanHigh Wine Delft Delft waar de high wine arrangementen worden aangeboden. Een high wine in Delft is een ideale manier om een dagje winkelen af te sluiten, want zeg nou eerlijk van het wandelen maakt hongerig. Het voordeel van een high wine is dat je kunt genieten van de heerlijkste kleine gerechtjes in combinatie met lekkere wijnen. In veel gevallen krijg je 3 verschillende wijnen met daarnaast hartige hapjes hierbij kun je denken aan verschillende kazen, worstjes, olijven, maar het kunnen ook kleine gerechtjes zijn zoals kleine pastagerechtjes. Hierdoor kun je een high wine in Delft vergelijken met een klein tapas arrangement. Belangrijk om te weten is dat het uiteraard niet te vergelijken is met een drie gangen diner, maar zeker wel voldoende vult in plaats van een snelle daghap. De horeca ondernemers zetten graag de wijntjes voor je koud! Veel plezier met jullie High Wine in Delft!