De leukste high wine locaties in Dordrecht

[insert_php]
include ‘listDordrecht.php’;
[/insert_php]

High Wine Dordrecht

Gezellige muziek, de openhaard brandt, een goed glas wijn en lekkere hapjes binnen handbereik en ook nog eens fijn gezelschap… Dit klinkt goed toch? Dit is iets waar bijna iedereen van kan genieten. Als jou dit ook aanspreekt, dan is een High Wine in Dordrecht echt iets voor jou!

High Wine locaties in Dordrecht

In Dordrecht zijn verschillende plaatsen waar je een High Wine kunt reserveren. Hier heb je keuze uit verschillende arrangementen, elke locatie heeft zijn eigen wijnen en hapjes.

High Wine Dordrecht bij Brut
Dit is zeker geen standaard High Wine. De wijnen zijn seizoensgebonden. Dit geldt ook voor de bijpassende gerechtjes. Dus als je in de zomer geweest bent, kan je in de herfst weer terug gaan. Je krijgt dan hele andere wijnen en gerechtjes. Zo kan je dus steeds iets nieuws proberen!

High Wine Dordrecht bij Downtown
Brasserie Downtown presenteerd de gerechtjes op een mooie manier, op een mooie houten plank en je zal zeker niets te kort komen. Je mag twee uur lang onbeperkt genieten van alle lekkere hapjes en de huiswijnen.

High Wine Dordrecht bij de Poort van Dordt
De locatie van deze High Wine is erg mooi: je hebt uitzicht over het water. Hier kan je kiezen uit verschillende High Wines. Er is dus altijd wel een High Wine die bij jouw gelegenheid past.

High Wine gelegenheden

High wines zijn voor heel veel gelegenheden het ideale uitje. Je kunt dit doen tijdens een vrijgezellendag of om eenHigh Wine Dordrecht jubileum of verjaardag te vieren. Als je gewoon een keer bij wilt kletsen met vrienden of familie, dan is dit zeker ook een goed uitje. Je kunt dit op diverse locaties en tijden reserveren. Alleen tijdens lunch- en dinertijd is het niet mogelijk,omdat restaurants dan te druk zijn met het serveren van lunches en diners. De sommelier heeft dan ook niet voldoende tijd om jullie uitleg over de wijnen te geven en dit hoort natuurlijk wel bij een echte high wine.

Veel succes met het uitzoeken van de perfecte High Wine in Dordrecht en veel plezier. Geniet er van!!!