De leukste high wine locaties in Ede

[insert_php]
include ‘listEde.php’;
[/insert_php]

High Wine in Ede

Tegenwoordig heeft iedereen het druk met zijn of haar gezin en werk. Tussendoor moet er dan nog tijd vrij gemaakt worden om te sporten en verder blijft er dan niet veel tijd over. Toch heeft iedereen in Ede het nodig om regelmatig te ontspannen, dat is de enige manier waarop je jouw drukke leventje vol kan houden. Er zijn diverse manieren waarop je in Ede kunt ontspannen, zoals een dagje naar de sauna, ergens wat gaan eten, winkelen, etc. Je kunt dit allemaal combineren met een High Wine in Ede, dat is een leuke afsluiting of onderbreking van een dagje weg!

Wat is een High Wine

Een High Tea is bij nagenoeg iedereen wel bekend, maar een High Wine nog niet. Dit is iets wat erg in opkomst is. Het is erg gezellig om dit met familie of vriendinnen te doen. Tijdens een High Wine krijg je diverse soorten wijn aangeboden. Op de achtergrond speelt rustige muziek, wat erg gezellig is. De sommelier komt de wijn aan tafel inschenken en vertelt dan een en ander over de wijn, zoals de herkomst en wat voor soort wij het is. Uiteraard mag je ook vragen stellen, de sommelier geeft hier graag antwoord op. Bij elke wijn krijg je verse, huisgemaakte gerechtjes aangeboden. Bij de dessertwijn krijg je bijvoorbeeld een zoete verrassing aangeboden. De High Wine duurt een paar uur en na afloop zal je zeker geen trek in ander eten meer hebben, dus dan kan je weer met frisse energie verder gaan winkelen.

Een High Wine in Ede is geschikt voor heel veel speciale gelegenheden, zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag of jubileum. Maar je kunt een High Wine in Ede ook reserveren om gewoon weer een keer bij te kletsen met vriendinnen. Door de rustige ambiance is dit heel erg goed mogelijk. Onder het genot van heerlijke wijntjes en overheerlijke gerechtjes hebben jullie alle tijd om elkaar weer op de hoogte te brengen van alle nieuwtjes.

High Wine Ede locaties

In Ede zijn diverse locaties waar je een High Wine kunt doen. Er zijn diverse restaurantjes die dit aanbieden, maar ook hotels bieden dit aan. In de winter krijg je de High Wine aangeboden in de wintertuin en in de zomer op het terras. Zowel de wintertuin als het terras zijn gezellig aangekleed, wat het extra knus maakt. Er zijn locaties beschikbaar in het centrum, maar ook daarbuiten. Je kunt de High Wine in Ede dus heel gemakkelijk combineren met andere activiteiten. Als je een dagje gaat winkelen, kan je kiezen voor een locatie in het centrum. Als je een dagje gaan wandelen, kan je kiezen voor een locatie die buiten het centrum ligt. Er is dus altijd wel een geschikte High Wine locatie te vinden.

High Wine tijden

Een High Wine in Ede kan je nagenoeg de hele dag doen, alleen is het niet mogelijk tijdens lunch- en dinertijden. De High Wine Edereden hiervoor is dat het restaurant dan te druk is met het bereiden van lunch- en dinergerechten. Ze kunnen dan niet de kwaliteit leveren voor een High Wine die zij wel willen. Ook heeft de sommelier dan niet voldoende tijd om jullie uitgebreid te informeren over de soorten wijn. Vandaar dat ze het dus alleen aanbieden op de rustigere momenten van de dag.

Een High Wine is dus net anders als een High Tea. In plaats van thee krijg je wijn aangeboden en ook de hapjes zijn wat anders. Maar het concept is hetzelfde. Het staat voor een gezellig middag of avond waar je nog lang aan terug zult denken. Veel plezier met met de High Wine Ede, fijne middag of avond en geniet van alle lekkere wijntjes en gerechtjes die jullie aangeboden krijgen.