De leukste high wine locaties in Gouda

[insert_php]
include ‘listGouda.php’;
[/insert_php]

High Wine in Gouda

Wil jij eens een keer wat anders dan de traditionele vrijdagmiddagborrel? Dan is een High wine wellicht iets voor jou! Maar ook voor andere gelegenheden is dit een hele geschikte activiteit. Een High Wine in Gouda lijkt op de welbekende High Tea, maar in plaats van thee krijg je dan diverse soorten wijn geserveerd. De High Wine is wat minder zoet dan de High Tea. Tijdens de High wine in Gouda komt de sommelier de wijnen aan tafel inschenken, hij vertelt uitgebreid over de herkomst van de wijn en ook over het soort wijn. Als je vragen hebt, zal hij deze met plezier beantwoorden. Vaak zitten er vier verschillende wijnen bij een High Wine: droge, witte wijn, rosé, rode wijn en dessertwijn. Bij elke wijn worden er ook bijpassende hapjes geserveerd. Deze hapjes zijn vers bereid door de kok van het betreffende restaurant. De hapjes bestaan vaak uit soep, koude en warme gerechtjes, zoals bijvoorbeeld kaas en worst en afsluitend wordt er meestal een zoete lekkernij geserveerd. Een High Wine in Gouda is dus vaak een complete maaltijd. Na het nuttigen van al dit lekkers heb je voorlopig geen trek meer in ander eten.

High Wine Gouda locaties

In Gouda zijn diverse locaties waar je deze geweldige belevenis kunt boeken. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij Brasserie De Zalm of Museumcafé Gouda. Dit zijn slechts twee voorbeelden, er zijn nog veel meer geweldige locaties te boeken. Het is wel slim om vooraf te reserveren. Bij sommige locaties kan je gewoon naar binnenlopen voor een High Wine in Gouda, maar dit is niet bij alle locaties mogelijk. Omdat de sommelier aanwezig moet zijn en ook de inkoop en voorbereiding voor de hapjes gedaan moeten worden, moet er bij de meeste locaties vooraf gereserveerd worden. Meestal kan je tijdens lunch- en dinertijden geen High Wine nuttigen, maar op de andere momenten van de dag kan dat wel.

High Wine Gouda gelegenheden

Een vrijgezellenfeest is een veel voorkomende gelegenheid waarbij men gebruik maakt van een High Wine in Gouda. Het is ergHigh Wine Gouda leuk om dit te combineren met andere activiteiten op zo’n dag. Je kunt bijvoorbeeld eerst een activiteit buiten in de kou doen en daarna de High Wine in Gouda gaan doen. Jullie kunnen dan lekker uitrusten en opwarmen onder het genot van een glaasje wijn en lekkere hapjes. Na de High Wine in Gouda kunnen jullie nog op stap gaan, maar het is ook de perfecte activiteit om als afsluiting van de vrijgezellendag te doen. De High Wijn maakt deze dag dan echt compleet. Ook is het erg leuk om een High Wine in Gouda te doen met een groepje vriendinnen of met je moeder en/of zus. Ook worden er steeds vaker familiedagen georganiseerd. Daar is dit ook een leuke activiteit voor. Als er mensen bij zijn die geen wijn lusten, zijn er vaak ook nog andere mogelijkheden op deze locaties. Iedereen kan dus mee doen met de activiteit. Het is uitermate geschikt om weer eens gezellig met elkaar bij te kletsen. Wat is er nou leuker om bij te kletsen op een mooie, gezellige locatie en dan ook nog eens met goede glazen wijn en overheerlijke, verse hapjes?! Snel boeken dus!

Succes met het uitzoeken van de perfecte locatie, veel plezier en smakelijk alvast. Geniet van deze geweldige belevenis!