High wine Haarlem

Haarlem is een leuke stad gekend om zijn culturele evenementen, vele winkels, lekkere restaurants , gezellige bars en prachtige monumenten. Combineer een dagje Haarlem met shoppen of cultuur en nadien uitgebreid genieten van hartige hapjes met aangepaste wijnen in een Haarlemse High wine bar.

4.2/5

Bent u op zoek naar een High wine in Haarlem? Zoekt u een alternatief voor een high tea met wijnen en hartige hapjes in plaats van zoet gebak? Hier vindt u een lijst met de hipste adressen voor een high wine in Haarlem.

High wine is de “hippe” high tea van dit moment

High tea overgewaaid uit Engeland is genieten van thee met aangepaste gebakjes, taartjes, zoete koekjes en hartige sandwiches op een aantal uur. High wine is nog niet zo gekend maar dit fenomeen culinair genieten is aan een hele opmars bezig. High wine is genieten van een aantal heerlijke wijnen met aangepaste, hartige hapjes en fingerfood die bij deze godendrank passen. Dit culinair en hip fenomeen is al in een aantal steden vertegenwoordigd door middel van arrangementen die worden aangeboden waar men op een paar uur de lekkerste wijnen kan drinken en genieten van aangepaste hapjes die deze vergezellen. Er zijn zo veel varianten op de wijnen en fingerfood wat de keuze van de high wine niet gemakkelijk op maakt. Ieder restaurant of bar die zo’n arrangement aanbiedt kan zijn eigen invulling geven aan de high wine. Soms bieden ze zelfs verschillende formules aan zodat men kan kiezen welke high wine het beste aansluit bij de wensen van dat moment. Alles is ook afhankelijk van de producten, de prijs en de duurtijd van de formule.

Genieten van High Wine in Haarlem

High Wine bij Villa Westend
Villa Westend ligt op 7 km van het centrum van Haarlem en biedt vanaf twee uur in de namiddag een speciale wijnproeverij met bijpassende gerechtjes. De ontvangst gebeurt met een glaasje cava en vers brood met tapenade en aoili. Nadien kan men vier wijnen proeven met aangepaste hapjes en gerechtjes en dit op ongeveer 2u30.

High Wine Bij Tholen
Bij Tholen ligt pal in het centrum van Haarlem en zij bieden een compleet driegangenmenu aan met aangepaste wijnen. Men kan zelf zijn eigen menu samenstellen uit de verschillende keuzes die men heeft. Tevens bieden zij ook tal van wijnarrangementen aan voor groepen van 7 personen. Marc Tholen, de uitbater is ook vinoloog en kent de wijnsoorten en smaken die het beste bij elkaar passen om de wijn tot zijn recht te doen komen.