High Wine in Hoorn

Als je alvast de mooie stad Hoorn in gedachten hebt om eens te gaan bezoeken, zal je vlug merken dat het zeker en vast de moeite waard is om eens af te zakken naar Friesland. Wat denk je ervan, ’s middags lekkers picknicken aan het Markemeer en dan ’s avonds lekker culinair gaan tafelen met een arrangement speciaal door jullie gekozen voor een High Wine in Hoorn? Als je denkt dat het niet mogelijk is in Hoorn dan heb je het mis.

5/5

Troeven van een High Wine in Hoorn

Mensen die niet vertrouwd zijn met het begrip High Wine, zullen misschien eerder een optie kiezen om met een gezellig groepje te gaan High Teaën. Tijdens een High Tea kunnen zij dan een keuze maken als ze bijvoorbeeld alleen maar koude hapjes nemen of een mengeling van koude en warme hapjes. Een High Wine is eigenlijk hetzelfde, alleen het grote verschil is dat er geen thee wordt geschonken, maar goede, lekkere kwaliteitswijn. Ben je misschien een wijnliefhebber, maar drink je bijvoorbeeld niet graag rode wijn. Laat je verwennen door een High Wine waar je ook de mogelijkheid krijgt om wijnen te ontdekken.

Culinair genieten met een High Wine

Hoorn biedt meer dan alleen maar een zakje patat met mayonaise. In hoorn vindt je ontzettend veel leuke, gezellige restaurantjes waar je een waaier van mogelijkheden hebt qua keuze van voorgerechten tot desserts. Het enige wat je eigenlijk moet doen is de restaurants zoeken die een High Wine in Hoorn aanbieden en dan kun je de kaarten vergelijken. Je kiest vervolgens het restaurant waar je het meeste interesse in hebt en dan hoef je alleen maar gezellig te tafelen met je vriendengroep. Zo gemakkelijk is het concept.

High Wine Hoorn met bezoek aan de stad

Wat heel populair is de dag vandaag zijn de talloze city trips in de aanbieding. Als je nog nooit in Hoorn bent geweest, maar je wilt te wel ontdekken, dan kun je een dagje uitkiezen voor de stad te bezoeken met haar vele monumenten en na de middag laat je jezelf eens lekker verwennen op culinair vlak met alles erop en eraan. Niets is zo gezellig om een fantastische dag af te sluiten door lekker eten en een lekker wijntje erbij.