Bourgondisch Restaurant

Humphrey's

Over Humphfrey's

Ons concept is simpel: Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt! Uitgebreid genieten van een driegangendiner met ambachtelijk brood en lekkere bijgerechtjes voor een vaste prijs. Proef de verse seizoensgebonden gerechten op de mooiste locaties in Nederland.

Weten wat je eet én waar het vandaan komt, wordt steeds belangrijker voor onze gasten. Bij Humphrey’s vinden we dit heel vanzelfsprekend en daarom halen we onze producten alleen bij de beste en veelal lokale leveranciers. Het streven is om gebruik te maken van natuurlijke, biologische en vooral lokale producten, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

We merken dat onze gasten steeds meer op zoek zijn naar andere smaakvolle alternatieven voor vlees- en visgerechten. Dit is eigenlijk meer een lifestyle dan een trend geworden. Uiteraard willen wij graag meebewegen met de wensen van onze gasten én de ontwikkelingen die we in de markt zien op het gebied van lokaal, duurzaam en planet proof. Daarom serveren wij naast vlees en vis ook steeds meer vegetarische en veganistische gerechten.

Contactgegevens

3811 ER Amersfoort, Bloemendalsestraat 61-63

Aanvullende informatie

All inclusive

€57,50 p.p.
3-gangen, met keuze van het groepsmenu

Over all inclusive

- Een 3-gangen keuzemenu
- Frisdranken, bier of huiswijnen
- Koffie, cappuccino of thee

Openingstijden

Maandag

Vanaf 17:00

Dinsdag

Vanaf 17:00

Woensdag

Vanaf 17:00

Donderdag

Vanaf 17:00

Vrijdag

Vanaf 17:00

Zaterdag

Vanaf 17:00

Zondag

Vanaf 15:00

Seven

4

Utrecht

€30 (gemiddelde prijs)

Graaf Floris

4.3

Utrecht

€ 35 (gemiddelde prijs)

Wilhelminapark

4.3

Utrecht

€ 49 (gemiddelde prijs)

De Rechtbank

4★

Amsterdam

€ 35 (gemiddelde prijs)