High Wine in Maastricht

Gastvrij, bourgondisch en gezellig, beleef Limburg op zijn best in het prachtige Maastricht.

4.4/5

Over high wine in Maastricht

Maastricht is een superleuke mix van mooie historische straatjes en moderne winkelstraten. Wandel eindeloos langs de Maas die Maastricht zo typisch doorkruist. Bezoek een van de hoog aangeschreven, vooraanstaande Musea of ga op zoek naar de mooiste kunstwerken op straat. Een High Wine in Maastricht maakt een bezoek aan deze prachtige stad compleet.

Maastricht is als provinciehoofdstad vooruitstrevend, modern en vooral erg de moeite waard om te bezoeken. Zelfs al kom je er regelmatig, je blijft plekken ontdekken die je nog niet kende. Natuurlijk mag je het statige Vrijthof midden in de stad niet missen, hier kun je heerlijk borrelen op een van de vele knusse terrassen. Breng een bezoek aan de prachtige Sint-Servaasbasiliek die hoog boven het plein uittorent. Naar hartenlust shoppen kan eigenlijk in heel Maastricht. Van exclusieve boetiek tot moderne shoppingmall, je vind het er allemaal. Een van de grootste en nieuwste shoppingcentra in Maastricht is Entre Deux. Hier vind je vooraanstaande merken en leuke speciaalzaken, grotendeels overdekt.

Maar Maastricht heeft nog veel meer te bieden, zeker op cultureel gebied. Ga eens van de gebaande paden en bezoek Centre Ceramique, het moderne culturele hart van Maastricht. Kijk je ogen uit in het Bonnefantenmuseum, waar de kunst van de gevestigde orde tegenover provocerende nieuwe werken van opkomende talenten staat tentoongesteld. Bezoek het Natuurhistorisch Museum voor een unieke kijk in de geschiedenis van de prachtige omgeving. Liever ondergronds? Bezoek een van de perfect bewaarde Kazematten van Maastricht, een uitgebreide gangenstelsels onder de stad die vroeger werd gebruikt als verdedigingspost. Er zijn te veel musea in Maastricht om in een dag te bezoeken. Waar kies jij voor?

Ook de omgeving van Maastricht mag je niet ontgaan, High Wine liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan een aantal Limburgse wijngaarden waar wijn nog op de authentieke wijze wordt gemaakt. Om de natuur te beleven hoef je echter helemaal niet de stad uit. Wandel door het historische Stadspark en kijk je ogen uit. Loop over de Hoge Brug waar alleen voetgangers en fietsers kunnen komen voor een prachtig uitzicht. Gun jezelf rust en adem even uit in het gezellige Jekerkwartier waar de sfeer wat rustiger is en waar je erg lekker kunt eten. Maastricht is kortom een fantastische stad om een dag heerlijk in te verdwalen.

Boek een High Wine in Maastricht om je trip helemaal af te maken en te genieten van bijzondere wijnen. Wij hebben alvast de beste High Wine arrangementen in Maastricht voor je uitgezocht. Bekijk hierboven de High Wine arrangementen in Maastricht.