De leukste high wine locaties in Noordwijk

[insert_php]
include ‘listNoordwijk.php’;
[/insert_php]

High Wine in Noordwijk

Het waait hard, er zijn hoge golven op de zee, dit is heerlijk weer om een strandwandeling te maken langs de kust van Noordwijk. Als jullie dan lekker uitgewaaid zijn, is het moment aangebroken voor een heerlijke High Wine in Noordwijk. Dit is niet het enige moment waarop een High Wine Noordwijk heerlijk is. Het is ook heerlijk na een dagje strand. Als jullie dan nog geen zin hebben om naar huis te gaan en eten te koken, dan is een High Wine de perfecte oplossing.

Locaties en inhoud High Wine Noordwijk

Een High Wine in Noordwijk kun je bij verschillende locaties reserveren. Het is bijvoorbeeld mogelijk bij Beachclub O of bij Breakers Beach House. Maar er zijn nog veel meer geweldige High Wine locaties in Noordwijk waar dit mogelijk is. Bij elke locatie hebben zij hun eigen High Wine. Als je een High Wine wilt reserveren is het dus verstandig om goed te kijken naar de inhoud van het arrangement. Zo kan je kiezen voor het arrangement dat het beste bij jou of de gelegenheid past. Meestal krijg je ongeveer vier verschillende wijnen en bij elke wijn krijg je bijpassende gerechtjes. Deze gerechtjes worden vers gemaakt door de kok van het restaurant, dus deze zijn lekker vers en dus heerlijk! Een High Wine kan je zien als een soort van diner. Het staat als “voorgerecht” uit een droge, witte wijn met een soepje, als “tussengerecht” uit een rosé en enkele kaas en worst hapjes, het “hoofdgerecht” bestaat uit een rode wijn met enkele warme hapjes en als “dessert” mag de dessertwijn met een zoete verwennerij uiteraard niet ontbreken. Na de High Wine zal je met een voldaan gevoel vertrekken en voorlopig geen trek in eten meer hebben.

Gelegenheden voor een High Wine in Noordwijk

Een High Wine is perfect na een strandwandeling of een dagje strand. Dit is dan een heerlijke afsluiting van een perfecte dag. Wel wordt het aangeraden om dit vooraf te reserveren, zodat het restaurant weet hoeveel gasten ze kunnen verwachten. Zij hebben dan voldoende hapjes in huis. Als je niet reserveert, kan het voorkomen dat ze of geen plaats meer hebben of niet voldoende hapjes in huis hebben. Dan kan de geplande High Wine dus niet doorgaan, dat zou jammer zijn. Als je vooraf reserveert, voorkom je dit soort teleurstellingen.
Dit soort arrangementen worden vaak geboekt voor speciale gelegenheden, zoals een verjaardag, jubileum of surpriseparty. Ook is het erg populair bij een vrijgezellendag. Vaak gaan deze mensen na de High Wine nog lekker de kroeg in. De High Wine is dan een mooie opwarmer geweest!

Ook is het erg gezellig om dit met vriendinnen of je moeder en / of zus te doen. Jullie kunnen dan onder het genot vanhigh wine Noordwijk heerlijke wijntjes en hapjes bijkletsen en dat ook nog eens op een geweldige locatie. In Noordwijk hebben veel locaties uitzicht op het strand, wat het uiteraard extra speciaal maakt. Zeker als het buiten guur is en jullie zitten binnen bij de warme, knisperende open haard en als jullie naar buiten kijken, zien jullie de wilde golven van de zee. Maar uiteraard is het ook heerlijk om op het terras van dit lekkers te genieten terwijl de zon nog lekker op jullie huid schijnt. Als jullie lang genoeg blijven zitten, zien jullie de zon verdwijnen in de zee. Dit is uiteraard erg mooi om te zien. Proost!