De leukste high wine locaties in Purmerend

[insert_php]
include ‘listPurmerend.php’;
[/insert_php]

High Wine in Purmerend

Wat is er nu leuker dan op een namiddag of avond lekker niets doen, beetje lachen en gekken terwijl je kan genieten van een goed glas wijn en lekkere gerechten in goed gezelschap? Als je dan nog een leuke stad zoekt waar je alle elementen bij elkaar hebt van laten we zeggen vele monumenten en winkels dan ben je Purmerend helemaal aan het juiste adres. Purmerend is de aangewezen locatie om van een High Wine te genieten. Deze stad heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat je onvergetelijke dag hebt zowel op cultureel als culinair niveau.

High Wine Purmerend kan tijdens alle seizoenen

Het is een algemeen geweten dat de Engelsen gek zijn van hun thee. Zij zijn de voorlopers en de bedenkers van hun High Tea. Fransen zijn dan weer gek op lekkere wijn, champagne en lekker eten. Spanjaarden hebben een eindeloze liefde voor salami’s en churro’s. Onze Zuiderburen houden van chocolade en frieten. En wij, Nederlanders houden eigenlijk van alles een beetje. Zo is een arrangement High Wine bij ons heel populair aan het worden. In het kort gezegd is een High Wine vergelijkbaar met een High Tea. Je krijgt tijdens een zelf gekozen arrangement een hoeveelheid aan lekkere hapjes die je zelf hebt uitgekozen. Het kan variëren van koude hapjes tot kleine hoofdgerechtjes. Purmerend biedt een waaier van restaurants aan waar eigenlijk alles mogelijk is.

Ontdek de stad met een High Wine Purmerend

Wie zegt dat er in Purmerend niets te beleven valt, heeft helemaal ongelijk. De geschiedenis gaat ver terug en dit is nu nog in het straatbeeld terug te vinden. De mooiste trekpleister in Purmerend is vrijwel de Koemarkt. De markt dateert van 1645 en de typische huisjes van toen zijn omgetoverd tot hippe horecazaken. Het is daarom ook logisch dat het in de zomer dringen is voor een plaatsje op het terras. Waarom de koemarkt nog populair is, mag je natuurlijk zelf gaan ontdekken. Voor de meiden onder ons kunnen zich helemaal laten gaan in de hippe winkelstad. Je vindt er voor elk wat wils. Purmerend is een stad met stijl en dat zal je ook zeggen als je er bent geweest.

Het is altijd High Wine O’clock

Een High Wine in en rond Purmerend is ideaal om te beleven in de late namiddag, net tegen etenstijd. Je kunt dan genieten van een goed glas wijn naar keuze en de talloze hapjes worden opgediend op verschillende etagères. Het leukste is dat men op een tafel er meerdere heeft staan en zo kun je de hapjes kiezen en hoeft je niet te wachten als er bijvoorbeeld eentje leeg is.

In Purmerend liggen een aantal zaken waar je gezellig met vrienden en of familie heerlijk kunt genieten van een High Wine Purmerendarrangement High Wine. Je kunt dit doen in een klein gezelschap van maar een paar mensen of zelfs met een grotere groep. De slogan luidt dan ook: hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Wat ook typisch is op onze website is dat wij voor jullie al een beetje opzoek werk hebben verricht. Als je niet direct bekend bent in Purmerend en er een dagje shoppen van wilt maken, kun je namelijk zien waar de restaurants zich bevinden. Op deze manier hoef je op straat geen tijd te verliezen.
Je zult merken dat waar je ook gaat, één ding hebben alle restaurants met elkaar gemeen: ze stralen warmte uit waar je heerlijk kunt genieten van een top glaasje wijn.