De leukste high wine locaties in Scheveningen

[insert_php]
include ‘listScheveningen.php’;
[/insert_php]

High Wine Scheveningen

Een high tea ken je vast wel, de kans is groot dat je zelf al een aantal keren hebt genoten van de heerlijke kleine hapjes, zoals verschillende zoetigheden, Engelse scones, sandwiches, quiches en andere heerlijkheden. Maar heb je ook al eens gehoord van een high wine? Ja, je hoort het goed, een high wine in Scheveningen! Heerlijk en gezellig borrelen onder het genot van een (of verschillende) wijntjes en smakelijke hapjes en tapas. Maak er een leuk dagje uit van en combineer een high wine met bijvoorbeeld een dagje Scheveningen. Waar kun je genieten van de lekkerste high wine Scheveningen en in welke restaurants moet je zijn? Wij hebben het allemaal speciaal voor jou op een rijtje gezet. Lees gauw verder en ontdek de beste plaatsen in Scheveningen voor een onvergetelijke en heerlijke high wine!

High Wine Scheveningen bij Solbeach

Gezellig high winen met familie, vrienden of collega’s met uitziet op zee. Geniet van heerlijke wijnen en hapjes in de sfeervolle strandtent van Solbeach. Allereerst zul je hier ontvangen worden met een lekker glaasje prosecco. Daarna zullen er heerlijke high wine hapjes gemaakt worden door de chef en  geserveerd worden in combinatie met drie verschillende wijnen. Ook staan er amandelen, olijven, bruschetta, calamaris en carpaccio op tafel.

Solbeach werkt met de meest verse producten. Het kan daarom wel eens het geval zijn dat bepaalde gerechten op de kaart niet te bestellen zijn. Geen zorgen, de chef zal altijd een net zo lekker en vers gerechtje serveren dat vergelijkbaar is met wat er op de kaart staat.

Een compleet High Wine arrangement kost 24,50 euro p.p. Dit is een compleet arrangement, dus er komen geen extra kosten bij kijken. Er is altijd wel plaats, want Solbeach beschikt over 800 zitplaatsen.

Een High Wine bij Solbeach in Scheveningen is zeker de moeite waard. Geniet van heerlijke gerechten en vriendelijk personeel. Daarbij kun je genieten van het uitzicht, het strand en de zee. Een heerlijk dagje uit dus!

High Wine Scheveningen bij El Nino beach club

Nog zo’n heerlijke beach club in Scheveningen. Waan je in de Spaanse sferen en geniet van de typisch Spaanse tapas. Je proeft letterlijk de zon in de wijnen die El Nino serveert.

De prijs is 25,50 euro p.p. Wat je allemaal kunt verwachten:

Beach club Copacabana
Laat je verassen door verschillende hapjes en lekkere wijnen. Als je van de meer culinaire hoogstandjes houdt is de high wine van Beach club Copacabana de match voor jou.

Je kunt bij de high wine drie glazen met verschillende wijnen verwachten. Culinaire hapjes uit Spanje, Italië en Frankrijk. Costini met humus, crispy garnalen, zalm met limoen, verschillende mini steaks en veel meer lekkers. Alleen al bij het lezen van al dit lekkers, krijgen wij zeker zin om te reserveren voor deze high wine!

Dit waren slechts een aantal tips. Natuurlijk zijn er nog veel meer restaurants te vinden in Scheveningen waar je kuntHigh Wine Scheveningen genieten van een high wine, maar dit zijn onze toppers! Dus, maak snel een reservering en ga lekker genieten van goede wijnen en lekkere hapjes. Maak er een onvergetelijke dag van!