Restaurant & Lounge

Settlers

Over settlers

Welkom bij Restaurant Settlers, restaurant & lounge in Bilthoven. Wat is Ambiance. Ambiance betekent volgens Van Dale ‘sfeervolle omgeving’, er zijn geen regels, maar genieten van wat het leven mooi maakt “Ambiance”.

Restaurant Settlers werkt bij voorkeur met verantwoorde producten. Ons gerijpt vlees is afkomstig uit Australië en Nieuw Zeeland en daar worden de runderen op diervriendelijke wijze grootgebracht. Volop bewegingsruimte en graan gevoerd, de ideale combinatie voor het verkrijgen van heerlijk vlees. Reserveer snel en overtuig uzelf. Groente, fruit en andere producten kopen wij zoveel mogelijk lokaal in dus als u eet bij Settlers ondersteunt u ook diverse andere lokale ondernemers.

“Settlers restaurant en lounge is de gelegenheid voor een gezellige avond. Laat u verassen door onze fantastische keuken of drink een goed glas wijn met een heerlijk hapje. Genieten van een glas wijn en van uw gezelschap doe je bij Restaurant Settlers.”

Contactgegevens

Julianalaan 23, 3722 GD Bilthoven Nederland

Aanvullende informatie

High wine

€42,50 p.p.
High wine arrangement.

Over high wine

3 glazen wijn met een uitgebreid arrangement aan bijpassende luxe hapjes, geselecteerd op basis van de wijn. Reserveren is niet verplicht.

Openingstijden

Maandag

Vanaf 15:00

Dinsdag

Vanaf 15:00

Woensdag

Vanaf 15:00

Donderdag

Vanaf 15:00

Vrijdag

Vanaf 15:00

Zaterdag

Vanaf 15:00

Zondag

Vanaf 15:00

Seven

4

Utrecht

€30 (gemiddelde prijs)

Graaf Floris

4.3

Utrecht

€ 35 (gemiddelde prijs)

Wilhelminapark

4.3

Utrecht

€ 49 (gemiddelde prijs)

De Rechtbank

4★

Amsterdam

€ 35 (gemiddelde prijs)