High Wine in Venlo

Wie kent het niet, een High Tea? Veel mensen vinden het erg gezellig en lekker om dit te doen. Het is erg populair, bijna in elke stad kun je dit op meerdere plaatsen doen. 

High wine Brasserie De Witte Venlo

Brasserie De Witte

4.3/5

De Witte is een begrip in Venlo en ver daarbuiten en is door de jaren heen veelvuldig bezongen, bedicht en vaak het middelpunt geweest van vele stadse volksverhalen.

High wine XO Winebar Venlo

Xo Winebar

4.6/5

XO Winebar is gevestigd in het sprankelende Venlo. Venlo is de grootste gemeente in Noord-Limburg en na Maastricht, qua inwonertal de tweede van de Nederlandse provincie Limburg.

Van der Valk

Van Der Valk

4.1/5

U bent iedere dag van harte welkom voor een heerlijke à la carte lunch, uitgebreide borrel of kopje koffie.

High wine Valuas venlo

Valuas

4.5/5

Beleef een ontspannen top culinaire middag of avond. Vanuit de open keuken in het restaurant geniet u van ‘live cooking’ en serveren wij de lekkerste sterrengerechten van de à la carte kaart met ‘klassiekers van Eric’.

Wil jij hier staan met jouw restaurant?

5/5

Wil jij je high wine promoten? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Wil jij hier staan met jouw restaurant?

5/5

Wil jij je high wine promoten? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

High wine gerechtjes in Venlo

Bij een dessertwijn krijg je een zoete lekkernij aangeboden. Bij elk soort wijn past er een ander gerechtje. Deze gerechtjes worden allemaal vers bereid. Een High Wine in Venlo is nog niet zo bekend, maar het komt in grote lijnen overeen met een High Tea. Het enige verschil is dat je er ongemerkt wat vrolijker van wordt. Bij een High Tea krijg je lekkere thee aangeboden en bij een High Wine krijg je diverse soorten wijn geserveerd. Bij een High tea krijg je meestal wat sandwiches en zoete lekkernijen aangeboden. Bij een High Wine in Venlo krijg je gerechten aangeboden die bij het soort wijn passen.

De wijnen bij een High Wine in Venlo

De sommelier komt de wijnen bij de tafel inschenken. Hij of zij zal jullie met veel plezier een en ander vertellen over de wijn, zoals de afkomst. Ook zal hij jullie laten zien hoe jullie kunnen ruiken aan een wijn en hoe jullie deze het beste kunnen proeven. Dit is leuk om te zien en te beleven. Ook hebben jullie de gelegenheid om vragen te stellen. De sommelier heeft hier voldoende tijd voor. Op sommige locaties in Venlo is het zelfs mogelijk om na afloop van de High Wine jouw favoriete wijn te kopen. Je kunt dan thuis nog verder genieten van de heerlijke wijn.

High wine gelegenheden

Voor een High Wine in Venlo is altijd wel een goede gelegenheid te verzinnen. Als je een keer gezellig met een paar vriendinnen wilt bijkletsen, dan kun je dat natuurlijk gewoon bij jou thuis doen. Maar dit kan leuker! Als je afspreekt in een gezellig restaurantje met een gezellig muziekje op de achtergrond en de openhaard aan, dan ziet dat er al erg gezellig uit. Als jullie dan diverse wijntjes en gerechtjes aangeboden krijgen, maakt dat de gezellige middag compleet. Omdat het om meerdere gerechtjes en wijntjes gaan, zal je merken dat je daarna geen trek meer in eten hebt. Je kunt een High Wine dus zien als een maaltijd. Een High Wine in Venlo is ook erg populair als activiteit bij een vrijgezellenfeest. Maar het is ook erg geschikt om jouw verjaardag of jubileum te vieren. Er is altijd wel een reden te bedenken voor een High Wine!