High Wine in Nijmegen

High Teas kennen we inmiddels allemaal wel en ondanks dat die heerlijk zijn, is er vaak ook behoefte aan wat anders of word de high tea afgesloten met een lekker wijntje. Het is uiteraard ook mogelijk om je thee gewoon te vervangen door wijn en te gaan voor een High Wine. Je krijgt dan een geselecteerd aantal wijnen met daarbij perfect afgestemde hapjes.

5/5

High Wine Nijmegen met Rood, Wit of Rosé?

Meestal krijg je bij een High Wine twee of drie glazen wijn naar keuze, je kunt dus zelf kiezen welke soort wijn je drinkt en bent hierbij niet afhankelijk van de keuze van je tafelgenoten. De perfecte gelegenheid om ook een wat anders dan je vaste keuze of misschien wel een hele bijzondere wijn te proberen.

High Wine Nijmegen met hartige hapjes

Waar bij een hight tea de focus vaak ligt op zoete versnaperingen, zie je bij een high wijn vaak meer hartige hapjes. Denk aan luxe kazen, ambachtelijke vleeswaren en tapenades. Wees niet bang, aan de liefhebbers van zoete hapjes, is veelal ook gedacht. Veel zaken bieden bij een high wine ook de mogelijkheid om voor prosecco te kiezen, al dan niet gen een meerprijs.

High Wine Nijmegen intiem of met een grote groep

Wie denkt dat een high wine alleen is weggelegd voor grote families of vriendengroepen van minimaal 10 personen heeft het mis, bij vrijwel alle zaken kun je gewoon genieten van een high wine vanaf 2 personen. Ook leuk dus om eens je moeder, je zus of een goede vriendin mee te nemen voor een middagje genieten.